LOADING

Type to search

Disneyland® Parijs – Wat te doen in 3 dagen!

Pretpark Trending

Disneyland® Parijs – Wat te doen in 3 dagen!

365 Tickets augustus 24, 2018
Share

Disneyland Parijs

Eén dag is gewoon niet genoeg in Disneyland Parjis!

Om alle magie in het park te ontdekken raden wij je aan 3 dagen te gaan! Er is zoveel te zien dat 3 dagen echt nodig zijn om de highlights van zowel Disneyland® Park en het Walt Disney Studios Park® te ervaren met alle magische activiteiten! We hebben deze 3 daagse reisplan gemaakt zodat je niets hoeft te missen.

Onze 3 Daagse Reisplan

Dag 1

Ontdek Disneyland® Park natuurlijk! Stap in de beste attracties zoals de Indiana Jones en de Temple of Peril, Space Mountain, Buzz Lightyear Laser Blast en nog veel meer.
Vergeet niet om gebruik te maken van je FASTPASS en sla de rij over! Dit is inbegrepen bij al onze tickets.

Zorg ervoor dat je op je eerste dag de Disneyland Park gids bemachtigd waarin je de tijden van alle shows en optredens kan vinden, zodat je optimaal geniet van alle leuke dingen.

Geniet van een diner in het Planet Hollywood en smul van een Amerikaans menu, omgeven door film stukken. Eindig je magische avond met de betoverende Disney Dreams show aan de voorzijde van Cinderella’s Castle! Zorg dat je op tijd bent om jezelf verzekerd te zijn van een goede plek, vooral tijdens de schoolvakanties.

Dag 2

Breng tijd door met Mickey en zijn vrienden door lekker te ontbijten in Café Mickey in Disney Village. Knuffel met je favoriete personages, neem foto’s en vul je handtekeningen boek. En maak je geen zorgen, het is niet alleen voor kinderen!

Weer helemaal opgeladen kan je door naar het Walt Disney Studios Park om de magie van achter de schermen van Disney film en televisie te ontdekken. Vergeet niet om je FASTPASS te gebruiken voor de Tower of Terror en de Ratatouille ride, een fantastische 3D-ervaring met een ervaring aan geuren en kleuren waarbij je Remy volgt door de keuken uit de film.

Een van de leukste gebieden om te verkennen is Toon Studio, geïnspireerd op de klassieke Disney en Pixar karakters. Je kan hier de attracties RC Racer, Slinky Dog en de Toy Story Parachute vinden. Je voelt je alsof je gekrompen tot de grootte van Buzz met Meccano hekken, reuze verlichting en andere items die je zal herkennen uit de Toy Story films.

Stop voor een heerlijke lunch bij Bistro Chez Remy, maar zorg ervoor dat je dit van tevoren reserveert, het zit hier al snel vol. En dan is het tijd voor de grote show! Kijk in je Disneyland Park Programmaboekje voor de actuele tijden van de adembenemende nieuwe show, Mickey en de Tovenaar. Dit mag je niet missen!

Sluit de dag af met een YeeHaw bij Buffalo Bill’s Wild West Show … met Mickey en zijn vrienden!

 

Dag 3

Jonge Padawan, maak gebruik van de ochtend training om de kracht te gebruiken in de Jedi Training Academy, voor kinderen van 7-12 jaar. Zorg dat je er vroeg in de ochtend bij bent om je aan te melden, er is een beperkt aantal plaatsen in elke klasse. Ga naar Videopolis in Discoveryland om je op te geven.

Je hebt een energieke ochtend achter de rug! Ga nu lekker naar beneden naar de Central Plaza on Main Street in het Disneyland Park waar je op Parade naar een fantastische show vol magie kan kijken. Neem na de show een lekkere lunch in het smakelijke Earl of Sandwich.

Maak optimaal gebruik van het karakter ontmoeten en geniet van de ritten die u misschien nog had gemist. Vergeet geen foto’s te maken als aandenken aan een heerlijk weekend!

Tags: